Nová edícia pre starých zákazníkov

„Shaquille má široký dosah na všetkých našich zákazníkov, pretože prináša pozitívny prístup k životu a zmysel pre štýl“

EYAL LALO – GENERÁLNY RIADITEĽ INVICTA WATCH GROUP

Táto limitovaná edícia bude obsahovať exkluzívne a limitované hodinky. „Pán Shaquille má široký dosah na všetkých našich zákazníkov, pretože prináša pozitívny prístup k životu a zmysel pre štýl,“ uviedol Eyal Lalo, generálny riaditeľ spoločnosti Invicta. Nová kolekcia bude mať jedinečné vzory kombinované s inovatívnymi výtvormi spoločnosti Invicta, ktoré zákazníci milovali po celé desaťročia a ktoré predstavujú hlavnú podstatu značky Invicta.

Shaq ma za sebou viacero spoluprác

Shaq nie je v módnom priemysle žiadny zelenáč. Táto basketbalová legenda, sa stala obchodným magnátom a v priebehu niekoľkých rokov spolupracovala na viacerých kreatívnych projektoch so značkami ako Reebok a Skechers. V roku 2018 spolupracoval Shaq s Viktóriou Beckham na limitovaných edíciach Reebok X Victoria Beckham. Shaq sa uplatil aj ako športový analytik, a ambasádor, taktiež je známy svojou filantropickou prácou.

Najnovšie hodinky z kolekcie Invicta Shaq

Z kolekcie Invicta – Shaq boli predstavené zatiaľ štyri nové modely, ktoré boli vo veľkej miere inšpirované aktuálnymi modelmi Invicta – Herkules. Každý jeden z modelov má elegantné čierne sfarbenie a rovnaké funkčné prvky. Ako môžete vidieť na obrázku – modely sa odlišujú len farbou lunety a farebnými prvkami ciferníka. Na výber máte z klasickej striebornej farby, luxusnej zlatej farby, úchvatnej bronzovej farby a netradičnej modrej farby. Čo sa týka priemeru ciferníka – ten je vhodný pre nadšencov masívnych hodiniek , keďže má až 53 milimetrov. Atypické je aj použitie nerezovej reťaze namiesto lunety. Vo vnútri hodiniek sa ukrýva švajčiarsky strojček Ronda s kalibrom Z60, ktorý ponúka dva chronografy na meranie intervalov až do 30 minút. Vodotesnosť je do úrovne 200 metrov, takže hodinky sú vhodné aj na plávanie a šnorlchlovanie.